Goud verkopen

De goudprijs was nog nooit zo hoog. Reeds 25 jaar is de familie De Ruiter actief in het kopen van goud, sieraden, munten en baren goud.

U kunt het goudwisselkantoor geheel vrijblijvend bezoeken, deze taxatie worden discreet, deskundig en kosteloos verricht. Oude horloges, ringen, kettingen, oorbellen en zelfs tot oude tanden toe worden in de goudwisselkantoren getaxeerd en gekocht.

Dankzij de grote kennis en ervaring van de actuele prijs ontwikkelingen kan de taxateur direct een betrouwbare waarde bepalen van de aangeboden goederen.

Bent u toe aan de verkoop van goud, U kunt bij ons terecht voor zilveren en gouden munten, baren, gouden horloges, gouden ringen, gouden kettingen etc.

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van goud en zilver. Dagelijks treft u hier de actuele goudprijs per gram. In de goudwisselkantoren taxeren wij uw goud vrijblijvend en geheel kosteloos.

De keurtekens worden met een loep bekeken, op een toetssteen getest en afgewogen op de weegschaal. Direct wordt de prijs berekend en u krijgt meteen contant geld  of indien gewenst per bank uitbetaald.

Voor de verkoop van goud kunt u terecht in ApeldoornDen HaagEindhovenGroningen,Rotterdamen Klaaswaal.